logo

KLIK PÅ KRYDSET OG FIND MERE INFORMATION

Bliv bedre informeret om behandlingsmulighedernes for din hest – læs en lille beskrivelse under mene ved at åbne på krydset

 • Handels- og forsikringsundersøgelse samt pas og attester

  Foretages hos dig eller på klinik. Jeg har stor erfaring i vurdering af betydning af fund ved handelsundersøgelser – således får du den rigtige information op til beslutning om køb og eller forsikring af din hest.

  Udvidet undersøgelse laves med test under rytter, arbejdsprøve, endoskopi og udvidet røntgenundersøgelse.

  Chipmærkning, pas og fritagelse fra konsum attest udføres også.

 • SPECIALE halthedsundersøgelser

  Mit hoved interesseområde er bevægeapparatet – herunder at finde behandling og årsag til din hest der halter og/eller har nedsat præstation. Anlæggelse af diagnostiske blokader er en del af mit daglige arbejde, såvel som røntgenoptagelse og ultralydsscanning.
 • Gødningsprøver og orm

  Din hest bør undersøges to gange om året for parasitter ved gødningsprøve. Blodprøver udtages til måling for antistoffer for at kunne spore bændelorm.
 • Vaccination

  Der er kommet nye vaccinations regler – Skal din hest starte på vacciner, kræves 3 basis vacciner, før der kan gives årlige vaccinationer. Intervallet imellem første og anden vaccine er 21-92 dage, mellem anden og tredie 5-6 måneder plus 12 dage.Din hest bør som minimum være vaccineret imod stivkampe – hestens stivkrampevaccine varer i 2 år.
 • Tandbehandling

  Din hest skal også have tænderne passet – der er stor variation på behovet for tandpleje – hesten kan have alt fra skævt bid, bølge bid eller emaljedefekter, der kan have stor influydelse på den daglige træning og hestens almene tilstand. Jeg udfører undersøgelse og behandling med det mest moderne udstyr og følger op på din hests vedvarende tandpleje.
 • Mobil digitalt røntgen og Ultralyds scanningn

  Fast inventar i praksisbilen er nyt digitalt røntgenudstyr samt ultralydsscanner til sener og ligamenter. Udviklingen af røntgen- samt ultralydsudstyr har været stor, og der fås nu optimale billeder med digitalt mobilt udstyr. Du kan få kopi af billeder til din telefon eller ipad ved optagelserne.
 • Kolik, mave og tarm

   Kolik er en fælles betegnelse for smerter i hestens bughule.

  Hestens mave og tarm er utrolig sart og opstår der komplikationer, skal det gå hurtigt med at løse  det. Årsagen til koliksmerter er meget forskellige og kræver grunde undersøgelse og det er vigtigt at gribe ind i tide da ubehandlede symptomer på kolik kan få fatale følger for hesten. 

 • Sårbehandling

  Et område hvor der er sket meget nyt, derfor er det en god ide at få din dyrlæge til at hjælpe dig – F.eks. er det ikke alle sår der bør sys, der er forskel på hvilken forbinding, der skal benyttes afhængigt om såret skal granulere eller hele med primær heling etc. Så skal din hest hele rigtig så få assistance.
 • Vagt og akut behandling

  Du er sikret hjælp alle dage hele året – vagtsamarbejde gør, at du får hjælp hvis din hest er syg på en helligdag eller om aftenen. RING til mig på tlf: 4020 5359.
 • Aflivning

  Skal du sige farvel til din ven ?  Med respekt for dig og din hest, om det er akut eller en beslutning der har stået på over et stykke tid, så kommer jeg ud og foretager en kontrolleret aflivning på en pæn og værdig måde efter aftale med dig som ejer.

 


UA-0000000-0